Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nemzetközi szállásfoglalás képes leírás - Szállásfoglalás.tlap.hu
részletek »

Nemzetközi szállásfoglalás - Szállásfoglalás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallasfoglalas.tlap.hu » Nemzetközi szállásfoglalás
Keresés
Találatok száma - 11 db
HelloTourist

HelloTourist

Szálláskeresőknek: - 9054 szállás közül válogathat (2062 magyarországi, 2422 horvátországi, 172 szlovéniai, 1124 osztrák, 442 szlovák és 452 romániai). - A keresést próbáltuk a lehető legegyszerűbbé tenni, ezért alapértelmezésben terület (körzetek, városok) és a szállás típusa szerint kereshet. A ''TOVÁBBI FELTÉTELEK'' gombbal további tulajdonságok szerint (például: távolság a strandtól) szűrheti a szállásokat. A szállások fényképes saját oldalán megtalálja a legfontosabb információkat.

Kubai szállás és hotelfoglalás

Kubai szállás és hotelfoglalás

Kubai szállás és hotelfoglalás. Online rendszerünkben már 140 hotel és kubai szállás található a 2 csillagostól az 5+ csillagos kategóriáig. A kiválasztott szállás adatlapján részletesen tájékozódhat a hotel és a szobák szolgáltatásairól, a szállás elhelyezkedéséről Google interaktív térképen, valamint a szállás jellemzőiről. CubaFiesta - Online kubai szállás foglalás biztonságosan

Limba szállásfoglalás

Limba szállásfoglalás

Szállodák és panziók, vendégházak és apartmanok, panziók, Gyógyfürdők, fizetővendéglátó-helyek. A legnagyobb szálláskínálat a piacon. Megfizethető nyaralás a Limbával. A Limba Utazási Iroda cégünk 1995-ben jött létre több, mint 150 000 ügyféllel évente a világ minden részéről a szállásfoglalás közép-európai vezetője a Limba Utazási Iroda rendelkezik a legtöbb szálláshellyel Közép- és Kelet-Európa országaiban a szálláslehetőségek valamennyi típusát kínáljuk ügyfeleinknek: vendégházakban nyaralókban, fizetővendéglátó-helyeken, panziók és szállodákban egyaránt az üdüléseken kívül konferenciákat, bemutatókat, iskolai, sport és wellness rendezvényeket, műsoros esteket is szervezünk kínálatunkban nagyobb csoportos turistautakat is találhat, gazdag programmal fizetésképtelenség esetén az utazási iroda az Allianz biztosítónál van bebiztosítva.

Oroszországi utazás, szállás

Oroszországi utazás, szállás

Van konkrét elképzelése, hogy milyen utazásra vágyik? Vagy pont az ellenkezője, és fogalma sincs, hogy hol és mit lenne érdemes megnézni? Mindkét esetben a segítségére leszünk, mert javaslatainkkal, tanácsainkkal közösen kialakíthatjuk az Ön elképzelésének legmegfelelőbb utazást, legyen az egy nászút, néhány napos városlátogatás, egy üzleti út mellé szervezett uristáskodás, vagy egy körutazás, stb... Akár tudja, mit szeretne, akár nem, keresse munkatársainkat, hogy segíthessünk! Mi nem tömegigényeket szolgálunk ki, hanem mindenkinek a saját, testre szabott utazását szervezzük meg, általában nem drágábban mint egy csoportos utazás!

Repülőjegy és szállás | Pelikán

Repülőjegy és szállás | Pelikán

Spóroljon időt és pénzt, foglaljon repülőjegyet és szállást a Pelikán oldalán! A Pelikán Magyarország legnagyobb repülőjegy értékesítő portálja több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező ügyfélszolgálattal, szakértő segítséggel áll ügyfelei rendelkezésére. A Pelikánon több, mint 800 légitársaság kedvezményes repülőjegyei közül válogathat online. A pelikan.hu portál nemcsak az üzletemberek utazási igényeit elégíti ki, hanem a pihenni vágyó, nyaralásra, üdülésre készülő utasokra is gondol. Exkluzív repülőjegy és szállás árak csak a Pelikántól.

Sol Tours : Online Utazási és Ingatlan Iroda

Sol Tours : Online Utazási és Ingatlan Iroda

Irodánk a Velencei-tó ingatlanspecialistája, és ehhez mérten széles választékát kínáljuk a lakásoknak, társasházaknak, családi házaknak, nyaralóknak a Velencei-tó környéki településekről, és az országos adatbázis is elérhető irodánkból. Ezen kívül a következő szolgáltatásokat kínáljuk még: kiutaztatás, mediterrán utazások, autóbuszos utazások, körutazások.

Szállásfoglalás Európában és tengerentúl - gyors, online foglalás

Szállásfoglalás Európában és tengerentúl - gyors, online foglalás

-50 ezer elérhető hotel és szállásajánlat világszerte -Foglalás online, foglalási díj nélkül -Fizetés a helyszínen - Mit ajánlatos figyelembe venni az autó foglalása előtt? - Mit kell tudni a bérautó biztosításáról? - Milyen kiegészítő felszereléseket, és extra szolgáltatásokat rendelhet? - Mire figyeljen a bérelt autó átvételekor? - Mire figyeljen a bérelt autó leadásakor?

TdM Travel

TdM Travel

körutazás, üdülés, városlátogatások, szállásfoglalás, akciós utazások, repülőjegyek A TdM utazási iroda folyamatosan megújuló és mindig bövülő ajánlatait tartalmas katalógusainkon keresztül érhetik el, melyek az évek folyamán Törzsutasaink és Partnereink igényeinek megfelelően is egyre gazdagabb és színesebb kínálattá formálódott.

Vista.hu

Vista.hu

Egyediségével és újító képességeivel a Vista a magyar turisztikai piac meghatározó szereplője. A szokványos utazási irodákhoz képest a lehetséges utazási szolgáltatások teljes körét vállalja fel, azaz kivételesen komplex szolgáltatást képes kínálni mind egyéni, mind üzleti partnereinek. A cég utasait különleges hangulatú környezetben, fiatal, dinamikus és szakavatott munkatársak várják. Háromezer négyzetméteres alapterületével, a belvárosi főirodáját Európa legnagyobb és legtöbb szolgáltatást nyújtó utazási központjának tekintik. Naponta közel fél ezren fordulnak meg itt, hogy igénybe vegyék a többtucatnyi utazási szolgáltatás egyikét-másikát.

Hirdetés
Wimdu

Wimdu

A Wimdu szállások széles skáláját kínálja világszerte. A Wimdu honlapja egy platform, mely összeköti a házigazdákat és vendégeket a világ minden pontján. Vendégként több mint 150000 ajánlat közül választhat, több mint 100 országban, az egyszerű privát szobáktól, a vidéki nyaralókon át a tengerparti villákig minden kategórában. Házigazdaként extra jövedelemre tehet szert felesleges szobájának vagy apartmanjának meghirdetésével, miközben másoknak segít felfedezni a világot. Találja meg álmai szállását a Wimduval még ma és fedezze fel az utazásnak ezt az új, izgalmas módját!

Zakopanei szállások

Zakopanei szállások

Portálunkat azért hoztuk létre, hogy a Zakopanéba látogató magyar turisták minden lehetséges információt elérjenek anyanyelvükön a városról és környékéről. Ezen az oldalon helyi szálláshelyek (szállodától a magánszállásig) magyar leírásai közül szemezgethet a látogató, és lehetősége nyílik a kényelmes magyar nyelvű szállásfoglalási szolgáltatás igénybevételére is!

Tuti menü