Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szlovákiai szállásfoglalás képes leírás - Szállásfoglalás.tlap.hu
részletek »

Szlovákiai szállásfoglalás - Szállásfoglalás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szallasfoglalas.tlap.hu » Szlovákiai szállásfoglalás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Bratislava Hotels

Bratislava Hotels

Discounted rates, friendly service and detailed information on hotels in Bratislava, Slovakia, booking links, photos, prices, travel tips. To reserve a hotel, use the search form above or one of the Quick Start categories on the left. To list all available hotels, hostels, pensions and short-term let apartments click Browse hotels in the top menu bar.

Hotels in Slovakia

Hotels in Slovakia

Hotels, Slovakia, lodging, accommodation, Hotel, Bratislava, Košice, Poprad, Piešťany, Banská Bystrica, Vysoké Tatry, Žilina, Levoča, Trnava, Liptovský Mikuláš, Nitra, Teplička nad Váhom, budget, cheap, discount, savings, special offers, packages, specials, weekend breaks, city breaks, deals

Szlovákiaiutazás

Szlovákiaiutazás

Az Szlovákiai utazás portálon utazásához minden hasznos információt megtalál, legyen az utazás, szállás, repülőjegy, biztosítás, térkép, időjárás vagy általános információk! A kiválasztott programváltozatnál az időpont mellett egyszerűen csak kattintson a Foglalás menüpontra és értelemszerűen töltse ki a megjelenő űrlapot! Kérjük, adja meg a lehető legtöbb információt, hogy pontos foglalást készíthessünk! Ügyintézőink felveszik Önökkel a kapcsolatot a regisztrációtól számított egy-két munkanapon belül. FONTOS: a foglalásokat a visszaigazolástól számított legfeljebb 3 munkanapig tudjuk tartani, ezalatt kérjük, hogy rendezze a befizetését! Átutalás esetén ügyeljen arra, hogy akár 1-2 napig is eltarthat mire megérkezik a pénz, ezért javasoljuk, hogy már a visszaigazolás napján indítsa el az átutalást!

Travelguide.sk

Travelguide.sk

Szállás és szállodák Szlovákiában, nyaralás, utazás, turizmus. Online foglalás több mint 3400 létesítménybe: panziókba, apartmanokba, turista szállás. A kitöltött foglalási nyomtatvány alapján a központi foglalási iroda a kiválasztott szálláshelyről ajánlatot küld, szabad férőhelyek hiányában alternatív ajánlattal áll elő (még nem a foglalás visszaigazolása). A személyes adatok kizárólag a szolgáltatások megrendelésére szolgálnak, egyéb célból nem használhatók fel, harmadik személyeknek sem továbbíthatók. 2. Az ajánlat jóváhagyása esetén (az utas részéről) az iroda számlát állít ki, melyet csatolt PDF (JPG) állományként E-mailben küld el az utasnak.

Tuti menü